Ändrad meny lördag 8 november.

By 31 oktober, 2014Aktuellt

Denna kväll har vi valt att enbart servera följande menyer:

Trio med vitt

Förrätt
Halstrade pilgrimsmusslor på bädd av bladspenat,
serveras med en varm tomat- & vitlöksvinaigrette                   105:-
Rek. vin: Domaine Du Chardonnay Chablis Frankrike    105/425:-
Varmrätt
Sjötunga Walewska på klassiskt vis med hummer
& skivad tryffel serveras med pommes duchesse                       265:-
Rek. vin: Stoneleigh Sauvignon Blanc Nya Zeeland            115/465:-
Dessert
Glassbomb gjord på valnöt & björnbär,
med chokladflarn samt kaffesås                                                         85:-
 

Trio med rött

Förrätt
Soppa på Karl-Johansvamp med levainbröd & brieost             95:-
Rek. vin: Beaujolais Royal Frankrike                                      90/370:-
Varmrätt
Getost- & hasselnötsgratinerad tournedos med cognacssky,
serveras med rostad palsternacka & friterad bakpotatis        265:-
Rek. vin: Albino Armani Ripasso Italien                              105/425:-
Dessert
Rödvinskokta päron med mörk chokladmousse
& portvinsreduktion                                                                             95:-