Skip to main content

Jacobsson & Saxin 18 Juni

By 15 juni, 2021Okategoriserade

Hallå där!

Nu närmar sig helgen och det betyder att även vår fredas musikkväll gör det.

Denna helgen gästas vi av ingen mindre än Jacobsson & Saxin. De är en trubadurduo med en bred repertoar bestående av Rock/pop och visa.

Trubadurduo som består av Anders Jacobsson och Glenn Saxin. Denna duo startade 1994 och har sedan dess hundratals spelningar bakom sig på diverse krogar och privata tillställningar. Repertoaren är mycket bred och anpassas alltid efter önskningar och tillfälle, där man spelar allt ifrån visa till de ”klassiska” rock- och poplåtarna.

Musiken drar igång vid 20:00. Boka gärna bord för att säkerställa er en plats samt för att vi ska kunna ha koll på antalet gäster. Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens restriktioner och därför ber vi er att hålla avstånd och visa hänsyn till varandra!
Varmt välkomna på fredag och må vädret vara på vår sida!

Bordsbokning sker via:
Telefon 0520-145 70
Webbsida Klicka här