Skip to main content

[rev_slider_vc alias=”alacarte”]

Förrätter. Starters.

Räkbakelse med rökt lax och pepparrot, serveras med kavring och örtsallad. 145 kr.
Shrimp pastry with smoked salmon and horse-radish, served with black rye bread and herb salad. 

Oxcarpaccio på klassiskt vis, nymald svartpeppar, olivolja samt hyvlad parmesan och rostade pinjenötter. 195 kr.
Oxe-carpaccio the classic way, freshly ground black pepper, olive oil as well as shaved parmesan and roasted pine nuts.

Varmrätter. Main Dishes.


Husets fisksoppa med filébitar av torsk och lax, smaksatt med tomat och kokos. Serveras med korianderaioli samt handskalade räkor. 225 kr.
House fish soup with filets of cod and salmon, flavoured with tomatoes and coconut served with Chinese parsley-aioli as well as hand-peeled shrimp.

Citrusbakad torskrygg, serveras med vitvinssås och grön sparris, stekt ostronskivling samt dillpotatispuré. 295 kr.
Citrus-baked cod filet, served with white wine sauce and green asparagus, fried oyster mushrooms as well as dill-potato purée. 

Oxfilé med karamelliserad rödvinssås, örtrostade rotfrukter och picklad rödlök med persilja samt fransk potatisgratäng. 305 kr.
Beef sirloin with caramelized red wine sauce, herbroasted root vegetables and pickled red onions with parsil as well as a french potato gratin.

Tryffeldoftande risotto med säsongens primörer, toppad med ruccolasallad samt balsamicogastrick. 245 kr.
Truffle-fragrant Risotto with seasonal primers, topped with ruccola saladas well as balsamico sauce.

 

Dessert

Vaniljglass med färska jordgubbar, serveras med chokladsås och vispad grädde. 105 kr.
Vanilla ice cream with fresh strawberries, served with chocolate sauce and whipped cream.