Fallens Dagar meny
Torsdag-Söndag

Lunch 12.00-15.00… 129:-
Rostat kycklinglårfile med smak av rosmarin. Serveras med rödvinssky, bakade rotfrukter samt potatisgratäng
Roasted Chicken thigh cutlet flavoured with rosemary. Served with red wine gravy, baked root vegetables as well as a potato gratin.

Från kl. 15:00
Krämig räksallad med handskalade räkor samt vitlöksrostat bröd. 225:-
Creamy shrimp salad with hand-pealed shrimp as well as garlic toast.

Halstrad rödingfilé serveras med vitvinsås smaksatt av fänkål, dillrostad färskpotatis samt grönsakscrudité. 245:-
Broiled Arctic char fillet with with fennel flavored wine sauce, dill roasted new potatoes and vegetable crudite.

Persilje-& vitlöksmarinerad Black Angus entrecôte (ca. 250gr.)
serveras med saltbakad tomat, sauterad grönkål, fransk potatisgratäng samt rödvinssky. 285:-
Parsley & garlic marinated Black Angus entrecôte (250gr) served with salt-baked tomato, sautéed kale, French potato gratin and red wine cloud.

Vegetarisk lasagne med ricotta & vitlöksfräst spenat, serveras med en pestosmaksatt bechamel och bakad tomat. 225:-
Vegetarian lasagna with ricotta and garlic-fried spinach, served with a pesto-flavoured béchamel and baked tomato.

Barnmeny (kids meneu) endast upp till 12år  79:-
Köttbullar med färskpotatis, serveras med gräddsås, lingonsylt samt hyvlad gurka.
Meatballs with fresh potatoes. served with cream sauce, lingonberry jam as well as sliced cucumber.

Dessert
Italiensk capuccinopannacotta serveras med myntamarinerade jordgubbar. 85:-
Italian cupuccino-panacotta, served with mint marinated strawberries.

Coke Float med vaniljglass, vispad grädde och chokladsås samt toppat med en bigarrå. 85:-
Coke Float with vanilla ice cream, whipped cream and chocolate sauce as well as a cherry on top.
”lyxa till med 2cl. ljusrom (+40:-)”