Skip to main content
[rev_slider_vc alias=”slider13″]

FARSDAG MENY

Tvårätters 345 kr.  Trerätters 395 kr.

Ni kan börja middagen med ett glas bubbel med jordgubbar.
(alkoholfri alternativ finns) för 79/59 kr.

Förrätt
• Krämig kantarellsoppa, västerbottenschips samt knaperstekt Serranoskinka.

Varmrätt
• Skinnstek rödingfilé med ljummen sallad av räkor och palsternacka, vitvinssås samt fänkålskokt delikatesspotatis.

• Kalvytterfilé marinerad i timjan och vitlök, rödvinssås smaksatt med svartpeppar samt zucchini och potatisrösti med riven greve.

Dessert
• Chokladfondant med lättvispad grädde, hallon-& körsbärscolies och saltrostade nötter.

Barnmeny ….179:
Grillad kycklingfilé med bearnaisesås & pommes.
Glass och chokladsås till dessert.