Så här har vi valt att anpassa vårt julbord på Kanalrestaurangen:

  • Antalet gäster i restaurangen är reducerat.
  • Personalen kommer hjälpa till att styra så att det alltid är lämpligt avtånd till nästa sällskap hålls vid köbildning.
  • Personal ansvarar för att avtånd hålls vid ankomst, garderob och vid bordsplaseringen.
  • Matsalen möbleras luftigt med avstånd mellan sällskap.
  • Uppläggningsfat och serveringsbesticken kommer bytas ut ofta.
  • Markering och skyltar finns för att påminna om att hålla avstånd
  • Buffévakt finns på plats
  • Möjligheten till god hygien kommer finnas. Även handsprit finns att tillgå.
  • Vi håller, som alltid, god hygien i kök och servicen.
  • Tillgång till munskydd kommer finnas.
  • I bufférummet kommer uppläggningsbestick att torkas av och desificeras mellan varje sällskap.
  • Vi i personalen stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom och detta förväntar vi oss att ni som gäst också gör.
  • Sällskap mellan 30 – 50 personer får möjligheten att ha en egen lokal.

Lås oss tillsammans skapa trygghet och ta ansvar för att alla ska få uppleva ett magiskt julbord!