Fallens Dagar meny
Torsdag-Söndag
Lunch 12.00-15.00……………………………169:-
Rostad kycklingfilé med smak av rosmarin. Serveras med grönsallad, rödvinssky samt potatisgratäng.
Roasted chicken fillet flavoured with rosemary. Served with green sallad, red wine gravy as well as a potato gratin.
Från kl. 15:00
Krämig kycklingsallad med smak av vitlök, färska örter. Innehåller fetaost, kalamataoliver och kapris från Italien. 235:-
Creamy chickensallad with taste of garlic and fresh herbs and feta cheese, kalamataolives and caper from Italy.
Halstrad rödingfilé serveras med kall romsås, smörslungad svensk färskpotatis samt spritade gröna ärtor. 269:-
Grilled fillet of char sereved with cold roe sauce, buttered fresh potato and green peas.
Nattbakad Pulled Pork (Svensk kött fr. Dalsjöfos) serveras med saltpicklad gurka rödvinssky, créme frache samt bräckt potatis. 269:-
Overnight baked pulled pork with salt pickled cucumber, red wine gravy, sour creme and smashed potato.
Vinbladsdolmar med tomatsås smaksatt av paprika och chilli samt bönsallad och syrad grädde(alt. vegan). 249:-
Vine leaves dolmar with tomato sauce flavord of paprikaand chilli, and bean sallad with cream (alt. vegan)
Barnmeny (kids menu)
Köttbullar med färskpotatis, serveras med gräddsås, lingonsylt samt hyvlad gurka. 79:-
Dessert
Färska jordgubbar med vaniljglass, chokladsås samt vispadgrädde. 105:-
Fresh strawberries with vanilla icecream, chocolate sauce and whipped creme.
Chkladpannacotta myntagelé samt syltad apelsin. 105:-
”Lyxa till med 2cl. Grand Marnier(+44:-)”
Chocolalte pudding, mint jelly with pickled orange