Fallens Dagar meny
Torsdag 20 juli -Söndag 23 juli
Sommartallrik 12.00-15.00……………………………169:-
Ugnsbakad Fläskfilé eller Kycklingfilé – Saute grönsaker – Husets bea – Rostad potatis.
Oven-baked Pork or Chicken Fillet – Sautéed vegetables – House-made béarnaise sauce – Rosted potatoes
Från kl. 15:00
Krämig räksallad med handskalade räkor………………….. 239:-
Romansallad – Rödlök – körsbärstomat – Gurka – Rostad vitlöksbröd. Alt. Kyckling eller halloumi sallad
Creamy shrimp salad – Romanie lettuce – Red onion – Cherry tomato – Cucumber – Garlic bread. Alt. Chicken/Halloumi salad.
Halstrad rödingfilé……………………………… 279:-
Vitvinssås smaksatt av fänkål – Dillslungad färskpotatis – Grönskadscrudié
Pan-Seared fillet of char – White wine sauce flavoured with Fennel – Dilltossed potatoes – Vegetable crudité
Persilje- & vitlöksmarinerad Entreôte………………….. 279:-
Saltbakad tomat – Sauterad grönkål – Frank potatisgratäng – Rödvinssky
Parsley- & garlic marinated Entrecôte – Salt baked tomato – Sautéed kale – French potato gratin – Red Wine gravy
Vegetariska Vinbladsdolmar …………………………… 239:-
Tomatsås smaksatt av paprika och chilli – bönsallad – syrad grädde
Wine leaves dolmar – tomato sauce flavord of paprikaand chilli – bean sallad – sour cream
Barnmeny (kids menu) upp till 12 år……… 89:-
Köttbullar – färskpotatis – gräddsås – hyvlad gurka.
Meatballs with new potatoes served with cream sauce as well as sliced cucumber
Dessert……………………………………. 115:-
Chokladtarte – Råkräm – Lime – Halloncoulis – Färska bär (laktosfri)
Chocolate tarte – Whipped raw creme – Lime – Rasberry coulis – Fresh berries (lactose free)
Klassisk créme brûlée – färska jordgubbar
Classic créme brûlée – fresh strawberries