Köket

Kanalrestaurangen på vintern.

Ett besök på Kanalrestaurangen ska vara en upplevelse för alla sinnen

Filosofin med Kanalrestaurangens kök är att det vilar på en svensk identitet men som är öppet för influenser och ingredienser från världens alla hörn att mötas, blandas och förenas med passion och kreativitet.

Ett besök på Kanalrestaurangen ska vara en upplevelse för alla sinnen. Därför lägger vi stor vikt inte bara på smaker och dofter utan även på att dina synintryck, det du hör och det du känner också skall tilldelas lika stor njutning. Att vistas i våra lokaler skall ge en känsla av balsam för själen. Samtidigt vill vi att det ska vara en plats för skratt och trevlig samvaro och grunden i detta är spännande och vällagad mat efter konstens alla regler.

Våra välmeriterade kockar sätter stor ära i att utveckla nya rätter samtidigt som man bevarar traditionella matkulturer. Under året följer vi även till stor del årstiderna och de råvaror som följer med dem. Därför byter vi meny fyra gånger om året. Låt era sinnen väl smaka.

Flera tallrikar med skagen från restaurangen