Konferenser & Möten

Kanalrestaurangen på vintern.

På Kanalrestaurangen finns alla förutsättningar för en lyckad konferens. Vare sig det handlar om ett privat eller ett yrkesrelaterat möte så har vi mängder av erbjudanden och paketlösningar som kan passa både den lilla som den stora budgeten. Finns det inget färdigt paket som exakt passar era önskemål så tar vi fram alternativ som anpassas specifikt för era ändamål.

Kanalrestaurangen erbjuder en unik K-märkt sekelskiftsmiljö med en magnifik utsikt över de vackra omgivningarna. Samtidigt kan Kanalrestaurangen tillhandahålla all modern teknik som kan tänkas vara bruklig för er. Vi kan även arrangera mängder av intressanta föreläsare och underhållning av alla de slag som kan passa er.

En rustik konferenslokal

Önskar deltagarna en bensträckare under dagen ligger stadens vackraste gångstråk precis utanför dörren. På bara några minuter kan ni vandra över till den vackra Spikön, en oas mitt i staden och Trollhättekanal.

Önskar ni kanske ta en liten båtutflykt på kanalen så kan båten anlägga precis utanför restaurangen och ta ombord gästerna. Även under en sådan båtresa kan vi erbjuda medföljande personal med såväl mat och dryck som underhållning. Kanske ni önskar ta med er picknikkorgar från restaurangen och kliva i land på någon angränsande ö upp efter kanalen och inmundiga maten fritt i den gröna naturen där ni även kan utföra aktiviteter eller teambuilding i olika former?

En grupp människor minglar på en konferens

Prisexempel för en konferens

Heldag 08:00-17:00

  • Förmiddagsfika med en färsk och rikligt fylld fralla
  • Dagens affärslunch bestående av två rätter
  • Eftermiddagsfika
  • Projektor och filmduk
  • Mineralvatten och frukt
  • Trådlöst internet

Vänligen kontakta oss för bokning och konferenspriser.

En person håller tal