Á la carte & Pubmeny
Förrätter
Bresola med tryffelmajonnäs, rucola, saltrostade pinjenötter samt hyvlad västerbottenost. 125:-
Ceviche på torskrygg marinerad i lime och chili, serveras med palsternackspuré. 145:-
Rödbetscarpaccio brynt getost, rucola, rostade pumpakärnor samt honungsbalsamico. 125:-
Á la carte
Panngrillad tonfisk serveras med barske potatis, kall wasabisås samt chili- och viklöksfräst spenat. 295:-
Lammentrecôte med bakad bananscharlotten, krämig sparrisrisotto och brynt salviasmör. 325:-
Risotto serveras med sparris, belugalinser, nötter samt veganost. 235:-
Ärtbiffar med dillstuvad potatis och brynt smör smaksatt med örter. 245:-
Enklare rätter
Vitlöksbröd med dipp babaghanoge, hummus, mahamara och kalamataoliver marinerade i timjan, citron och vitlök. 115:-
Grekisk sallad, oliver, fetaost, tomat. rödlök och gurka. 225:-
Clam chowder serveras med vitlöksbröd och crème fraiche. 235:-
Räksmörgås på hembakat kavring, ägg. dillmajonnäs, rödlök, tomat, gurka och citron. 225:-
Hemmagjord högrevsburgare med bröd, chorizo, karamelliserad lök, philadelphia, dijonsenap, cheddarost, saltpicklad gurka, tomat, sallad samt pommes (alt. haloumi). 225:-
Krämig linguine med räkor, chili, vitlök, persilja samt hyvlad parmesan. 225:-
Gravad lax med hovmästarsås, sallad och dillstuvad potatis. 225:-
Dessert
Husets osttallrik med fikonmarmelad samt vin- och lagerbladssyltade jordgubbar. 125:-
Vaniljpannacotta serveras med karamellsås, nötter samt bär. 105:-
Chokladtarte med hallonmousse, vit choklad och mynta. 95:-
Barnmeny
Hamburgare med bröd, sallad, ketchup och pommes. 79:-
Vaniljglass med kolasås och strössel. 45:-