Á la carte & Pubmeny

Förrätter 

Bresola med tryffelmajonnäs, rucola, saltrostade pinjenötter samt hyvlad västerbottenost. 125:-

Ceviche på torskrygg marinerad i lime och chili, serveras med palsternackspuré. 145:-

Rödbetscarpaccio brynt getost, rucola, rostade pumpakärnor samt honungsbalsamico. 125:-

 

Á la carte

Panngrillad tonfisk serveras med barske potatis, kall wasabisås samt chili- och viklöksfräst spenat. 295:-

Lammentrecôte med bakad bananscharlotten, krämig sparrisrisotto och brynt salviasmör. 325:-

Risotto serveras med sparris, belugalinser, nötter samt veganost. 235:-

Ärtbiffar med dillstuvad potatis och brynt smör smaksatt med örter. 245:-

 

Enklare rätter

Vitlöksbröd med dipp babaghanoge, hummus, mahamara och kalamataoliver marinerade i timjan, citron och vitlök. 115:-

Grekisk sallad, oliver, fetaost, tomat. rödlök och gurka. 225:-

Clam chowder serveras med vitlöksbröd och crème fraiche. 235:-

Räksmörgås på hembakat kavring, ägg. dillmajonnäs, rödlök, tomat, gurka och citron. 225:-

Hemmagjord högrevsburgare med bröd, chorizo, karamelliserad lök, philadelphia, dijonsenap, cheddarost, saltpicklad gurka, tomat, sallad samt pommes (alt. haloumi). 225:-

Krämig linguine med räkor, chili, vitlök, persilja samt hyvlad parmesan. 225:-

Gravad lax med hovmästarsås, sallad och dillstuvad potatis. 225:-

 

Dessert

Husets osttallrik med fikonmarmelad samt vin- och lagerbladssyltade jordgubbar. 125:-

Vaniljpannacotta serveras med karamellsås, nötter samt bär. 105:-

Chokladtarte med hallonmousse, vit choklad och mynta. 95:-

 

Barnmeny

Hamburgare med bröd, sallad, ketchup och pommes. 79:-

Vaniljglass med kolasås och strössel. 45:-