Á la carte & Pubmeny

Förrätter 

Räkbakelse på gravad lax och pepparrot, serveras med örtslungad plocksallad. 125:-

Rödbetscarpaccio brynt getost, rucola, rostade pumpakärnor samt honungsbalsamico. 125:-

Vitlöksbröd med pestokryddad tomat- & mozzarellasallad. 105:-

 

Á la carte

Halstrad rödingfilé serveras med sauterade primörer smörsås på lime & färska örter samt bräckt färskpotatis med olivolja & flingsalt. 279:-

Panngrillad entrecote med karamelliserad rödvinssås, och picklad rödlök med persilja samt Pommes Anna. 289:-

Ärtbiffar med dillstuvad potatis och brynt smör smaksatt med örter. 249:-

 

Enklare rätter

Mezatallrik fr. mellanösten, Hommus, baba ganush, mohammara, vinbladsdolme, kebbe, persiljesallad samt stekt chili-libabröd. 189:-

Grekisk sallad, oliver, fetaost, tomat. rödlök och gurka. 225:-

Husets fisksoppa med filébitar av torsk och lax, smaksatt med tomat och kokos serveras med korianderaioli. 235:-

Räksmörgås på hembakat kavring, ägg. dillmajonnäs, rödlök, tomat, gurka och citron. 225:-

Het halloumiburgare med mynta-& chilimajo, Peppar Jack-ost, cheddarost, stekt ägg syltade rödlök, färsk Sivri paprika, tomat, gurka, sallad & pommes. 225:-

Högrevburgare 200gr med bröd, BBQ-majo, chorizo, syltad rödlök,  peppar jackost, cheddarost,  stekt ägg, saltpicklad gurka, tomat, sallad samt pommes. 225:-

Krämig kycklingpasta med oliver, paprika & västerbottenost samt rökt chilli. 225:-

Gravad lax med hovmästarsås, sallad och dillstuvad potatis. 225:-

 

Dessert

Crème brûlée kryddad med kaffe samt körsbär i Cognac. 105:-

Vaniljglass med färska jordgubbar, serveras med chokladsås och vispad grädde. 105:-

Barnmeny

Hamburgare med bröd, sallad, ketchup och pommes. 89:-

Vaniljglass med kolasås och strössel. 45:-