Á la carte & Pubmeny

Förrätter 

Vitlöksbröd med dipp,
serveras med babaganouch, hummus, mahamra och rosarinsoliver. 105:-

Gracad laxrulle,
fylld med örter och färskost, senapsdressing samt fänkålscrudité samt jungfrusallad. 125:-

 

Varmrätt

Halstrad rödingfilé, med romanesco, rädisor, limesmörsås samt duchessepotatis. 265:-

Ungsbakad lammfilé
serveras på bädd av blandspenat med rosmarinsky & råstekt potatis
. 285:-

Grillad oxfilé,
med brynt jordärtskockspuré, kantareller, rödvinssky samt Pommes Anna. 295:-

Enklare rätter

Fisksoppa med kokos och koriander, serveras med julienne och handskalade räkor samt bröd. 225:-

Het krämig pasta på oxfilé,
med oliver, paprika och västerbottenost. 225:-

Hemmagjord högrevsburgare (200gr),
med parmachips, stekt ägg samt samt cheddar, rostad lök, saltgurka, mozzarella picklad lök och örtdressing samt aioli dipp (alternativ halloumiburgare). 215:-

Vegansk bookmaker stekt oumph med sallad, tomat och rödlök, serveras med bookmakerröra och stekt bröd samt friterad klyftpotatis. 189:-

Dessert

Klassisk creme bruleé
med färska bär 95:-

Varm chokladfondant,
serveras ljummen med halloncoulli och färsk mynta. 105:-

Husets osttallrik
med fikonmarmelad samt sytade päron. (Ostar: Västerbottenost, Brie, Lagrad Gouda, Gorgonzola) 125:- 

 

Barnmeny (upp till 12 år)

Hemmagjorda köttbullar
med kokt potatis, gräddsås och råröda lingon. 79:-

Vaniljglass
med chokladsås. 49:-