Förrätter. 

Smörstekta pilgrimsmusslor serveras med tryffeldoftande blomkålspuré toppad med egengjorda chips samt citronette. 115 kr.

Ångad sparris med husets hollandaise. 89 kr.

 

Varmrätter.

Husets fisksoppa med filébitar av torsk och lax, smaksatt med tomat och kokos. Serveras med korianderaioli samt stekt surdegsbröd. 189 kr.

Halstrad rödingfilé serveras med chablissås, dillpotatispuré samt grillad fänkål. 275 kr.

Oxfilé tournedos serveras med portvinssås, potatispaj samt kryddsmör på persilja, vitlök och stekt svamp. 295 kr.

Högrevburgare 200gr. med stekt ägg, rostad bacon, friterade lökringar, Peppar Jack ost och tryffelmajo. 189 kr.

Halloumiburgare med stekt ägg, friterade lökringar, Peppar Jack ost, och tryffelmajo. 159 kr.

Bookmaker på oxfilé, körsbärstomater, saltgurka och Pommes. 189 kr.

 

Dessert

Pecannötpaj med vispad grädde, kolasås samt marshmallows. 95 kr