Á la carte & Pubmeny

 

Förrätter 

½ Fisksoppa med kokos och koriander serveras med julienne och handskalade räkor samt bröd. 115:-

Oxcarpaccio med tryffelcreme, rostade pinjenötter samt sallad på syltad rödlök och ruccola. 125:-

Klassisk skaldjurstoast med löjrom, serveras på kavring med sallad och citron. 125:-

Varmrätt

Vinångad torskrygg med burre blanche, grön sparris och stekta champinjoner samt en potatispuré. 265:-

Lammfile med rosmarin och citron, rostad persiljerot och olivkryddad rödvinsås, serveras med klyftpotatis. 265:-

Oxfilé med vårprimörer, fransk potatisgratäng och grillad tomat, samt rödvinsås och husets-bea. 295:-

Bönbiffar med primörgrönsaker, serveras med örtig klyftpotatis och tomatsås. 235:-

Enklare rätter

Vitlöksbröd med dipp, baba ganouch, hummus, mahamra och rosmarinsoliver. 105:-

Fisksoppa med kokos och koriander, serveras med julienne och handskalade räkor samt bröd. 225:-

Stor räksmörgås(150gr. handskalade) på hembakad kavring,  ägg, dillmajonnäs, rödlök, tomat och citron. 225:-

Pasta Frutti di Mare, pappardelle med musslor och fisk samt tomatsås. 195:-

Hemmagjord högrevsburgare (200gr.) med parmachips och stekt ägg samt cheddar, rostad lök, saltgurka, mozzarella picklad lök och örtdressing. 195:- (alternativ hallomiburgare)

Vegansk bookmaker stekt oumph med sallad, tomat och rödlök, serveras med bookmakerröra och stekt bröd samt friterad klyftpotatis. 169:-

Hemgravad lax serveras med hovmästarsås, sallad och dillstuvad potatis. 189:-

Dessert

Klassisk creme bruleé med färska bär. 95:-

Varm chokladfondant, serveras ljummen med halloncoulli och färsk mynta. 105:-

Husets osttallrik med fikonmarmelad och syltade päron, ostar: Västerbottenost, Brie, Lagrad Gouda, Gorgonzola. 125:-