Skip to main content

Skaldjursafton & underhållning på terassen

By 9 augusti, 2017maj 8th, 2018Aktuellt

Skaldjursafton & underhållning på Terrassen
18 augusti kl.18:00
Kanalrestaurangen bjuder in till en kväll som kittlar såväl smaklökarna som hjärnans nöjescentra. Under kvällen kommer du få avnjuta en härlig blandning av det finaste havet har att erbjuda. Havskräftor, räkor, krabbklor och vinkokta musslor, samt goda tillbehör och hemlagade såser i en härlig miljö.

Underhållningen denna kväll står Trollhättebördiga far och son-duon Lars-Erik och Johan Frendberg för.
Lars-Erik och Johan bjuder på en show där man utgår från visan med Evert Taube och Cornelis och fortsätter med en repertoar som blir till en allsköns blandning. Vi kommer att få höra godbitar av Elvis Presley, Paul Simon m.fl.
Endast bordsbokning för matgäster.
Boka nu för att säkra din plats! (Vid dåligt väder flyttar vi in)
Priset för kvällen är endast 390:- / person inkl. entré (50:-)
Halv hummer kan förbeställas för ett pris av 150:-