Skip to main content

Vad mer kan man önska av en julmiddag?🎁🎄

By 28 oktober, 2022Okategoriserade
PĂ„ lördagar, nĂ€r julbordet stĂ„r uppdukat mellan 25 nov till 21 dec, kommer N`JOY stĂ„r för hela paketet – underhĂ„llning med extremt hög kvalitĂ© med proffsig sĂ„ng, varvat med klĂ€dbyten och diverse happenings med publiken – ”vi levererar underhĂ„llning utöver det vanliga” đŸ€©

Kl 18.00 N`JOY bjuder in till en gnistrande kvĂ€ll dĂ€r vi startar med vĂ€rmande glögg och NÂŽJOY sjunger in kvĂ€llen med finstĂ€mda lĂ„tar som gĂ„r i julens tecken❀

Kl 20.30 Vi fortsĂ€tter kvĂ€llen med partyhöjare nĂ€r julbordet börjar bli avklarat. Nu kör vi igĂ„ng kvĂ€llens dans underhĂ„llning med vĂ€lkĂ€nda covers med hög igenkĂ€nningsfaktor att hĂ€nga pĂ„, refrĂ€nger som alla garanterat kan sjunga med i. Det hĂ€r blir julfesten med fart i✹

Innan vi stĂ€nger för kvĂ€llen skruvar vi upp tempot ett varv till och fortsĂ€tter med ytterligare ett set fyllt med partylĂ„tar av blandade inslag för att slĂ€ppa loss pĂ„ dansgolvet! Eller vad sĂ€gs om hĂ€rlig blandning med rock/pop/schlager & sĂ„ toppar vi med glittrande disco?💃

 

En helkvÀll med sÄng & dansunderhÄllning pÄ Kanalrestaurangen!

Varmt VĂ€lkomna!